Тренажер Кегеля яйце силіконове

480,00
грн.
Для розрахунку в зручній вам валюті залиште коментар при оформленні замовлення.

Овальна форма тренажерів полегшує їх введення і створена максимально анатомічно, а м'який силікон приємно відчувається всередині. Міцно закріплена петля дає змогу легко витягти кульки після закінчення занять. Це простий та ідеальний варіант для вправ, спрямованих на зміцнення вагінальних м'язів та м'язів тазового дна, що дуже важливо не тільки для якіснішого та яскравішого сексу, а й для жіночого здоров'я.


Скільки потрібно тренажерів?

Для якісного тренування Вам краще мати щонайменше 2 різних розміри тренажерів. В ідеалі набір з 3-х.

Якщо ви хочете спробувати почати з купівлі одного силіконового яйця, то враховуйте таке:

  • Великий розмір (вага 60-110 г) - тільки для тренувань. Якщо ваша мета вирішити питання здоров'я, привести м'язи в тонус, поліпшити чутливість, змінити якість сексу і поліпшити оргазмічність, починати краще з нього. Його легше відчувати всередині і з ним вам простіше буде розуміти роботу м'язів тазового дна.
  • Середній розмір (вага 40-50 г) - для тренувань і для носіння протягом дня або виконання практик йоги без активної участі м'язів тазового дна.
  • Малий розмір (вага 20-30 г) тільки для носіння, виконання практик йоги без активної участі м'язів тазового дна або для просунутих тренувань. Купувати першим малий розмір для відновлення тонусу м'язів буде неефективним.

  • Тренажери виконані з якісного медичного силікону.
  • Колір: рожевий, малиновий
  • Загальна довжина зі шнурочком: 15 см.
  • Діаметр: 2,5 - 3,5 см.
  • Вага кульки: 50 г
  • Водонепроникність: Так

Займатися можна з лубрикантом на водній основі або з використанням презерватива.


Повний комплекс тренувань для різного рівня підготовки та різного рівня складності - від простих вправ до практик управління інтимними м'язами. Дихальні вправи та спеціальні комплекси вправ для жінок з діагнозами опущення матки та піхви, з нерегулярним циклом та для жінок у клімактеричному періоді, а також рекомендації щодо виконання вправ у післяпологовий період  ви можете замовити тут

Якщо Ви хочете індивідуальну програму тренувань, розроблену саме під ВАС і з урахуванням ваших особливостей, то можете замовити її тут

Тематика: Здоров'я, молодість, привабливість, збільшення енергії

Тематика: Залучення кохання, чоловіки, сімейний добробут, допомога у зачатті та вагітність

Тематика: Жіночність, м'якість, плавність, сексуальність, чуттєвість, магнетизм, краса

Тематика: Оргазмічність