Тверді (сухі) парфуми натуральні (вербена, герань, малина, троянда, любисток) Магія Кохання 100 мл

399,00
грн.
Склад:
вербена, герань, малина, троянда, любисток.

Об'єм:
100 мл

Рекомендація.
Парфуми з натуральних ефірних олій без вмісту воску, тому тануть за температурі 20+. Їх легко наносити.
Після отримання посилки (в літній період) покладіть їх у холодильник на півгодини для застигання, тому що в дорозі можуть підтанути.
Якщо ви зберігаєте їх не в холодильнику, то будьте обережні під час відкриття, щоб не розлити їх.

Тематика: Залучення кохання, чоловіки, сімейний добробут, допомога у зачатті та вагітність

Тематика: Сексуальність, чуттєвість

Тематика: Жіночність, м'якість, плавність, сексуальність, чуттєвість, магнетизм, краса

ОПИС
БОНУСНА ПРОГРАМА

ОПИС

Любіть себе ніжно і спокушайте красиво з ароматом для тіла «Магія любові». Це масло допоможе вам зняти внутрішні блоки, щоб залучити до свого життя чоловіка для гармонійного союзу. # nbsp;

Любов до світу багатогранна, але саме кохання того самого бажаного чоловіка ми хочемо з особливою пристрастю. «Магія любові» створювалася для того, щоб ви змогли відчути на своїй шкірі любов… Перейнятися цим почуттям до кожного міліметра вашого тіла і усвідомити, що ви прекрасні та гідні обожнювання. Але основне завдання цієї олії - допомогти вам залучити у ваше життя того самого партнера і створити з ним щасливий союз.

Коли ви усвідомлюєте любов у собі (з пахучою олією на своєму тілі), ви формуєте запит у Всесвіт на тяжіння партнера.

Це масло суттєво посилить практику з яйцем із рожевого кварцу або зеленого нефриту. Якщо ви поки що не купили яйце, то можна почати з одного # nbsp; олії.
Ви просто наносите його на тіло, випромінюєте аромат, а воно працює.

ЗАСТОСУВАННЯ. Ефірні олії – дуже гарний помічник у житті. Ароматерапія – один із небагатьох методів немедикаментозної корекції функціональних станів організму, який поєднує в собі високу ефективність та мінімальну кількість факторів ризику.


Масло втирають у тіло, як крем, щоб налаштуватися на необхідний лад, наповнити відповідну мету енергією та підготувати ґрунт для бажаних «магічних» змін.

Найкраще наносити масло на область пульсових точок (зап'ястя, зона сонної артерії, віскі), таким чином їх активні речовини швидше потрапляють у кров і розносяться системою по всьому організму - починають комплексний вплив на досягнення бажаного результату. Наносити можна в будь-який час, особливо добре під час енергетичних практик з нефритом і жезлом.

Можна брати на сеанси масажу і додавати в олію. Квіти, які зверху у кожній баночці, потрібно акуратно зняти та приймати з ними ванну. Наприклад, перед практикою із жезлом.


Ефірні олії багаті на натуральні вітаміни і мікроелементи, тому використання олії ще й хороший спосіб профілактики застуд і зниження загального рівня стресу, а олії жожоба, ши та какао, що входять до складу, забезпечать:

  • зволоження та пом'якшення шкіри,
  • живлення,
  • регенерацію.

Всі духи для тіла створені на основі натуральних ефірних олій (виробництва США та Франції), тому їх потрібно зовсім небагато. І цього обсягу вам вистачить щонайменше на півроку.

БОНУСНА ПРОГРАМА

З Realnefrit приємно робити покупки і отримувати бонуси та подарунки.

Навіть, якщо ви повернетеся через рік за другим або третім товаром, знижка діятиме.

10% персональна знижка в День народження, якою ви можете скористатися в період 3 дні до і три дні після

5% при купівлі 2-х товарів

10% при купівлі 3-х і більше товарів


Знижки не сумуються та не розповсюджуються на товари з розділу Sale, Консультації та книги, Т-ігри.
З цим товаром купують