Тверді (сухі) парфуми натуральні (лотос, гваякове дерево, сандал, кориця, троянда, жасмин) Лакшмі 100 мл

399,00
грн.
Склад:
лотос, гваякове дерево, сандал, кориця, троянда, жасмин.

Об'єм: 100 мл

Рекомендація.
Парфуми з натуральних ефірних олій без вмісту воску, тому тануть за температурі 20+. Їх легко наносити.
Після отримання посилки (в літній період) покладіть їх у холодильник на півгодини для застигання, тому що в дорозі можуть підтанути.
Якщо ви зберігаєте їх не в холодильнику, то будьте обережні під час відкриття, щоб не розлити їх.

Тематика: Сексуальність, чуттєвість

Тематика: Залучення кохання, чоловіки, сімейний добробут, допомога у зачатті та вагітність

Тематика: Достаток, гроші, успіх, кар'єра, процвітання

Тематика: Жіночність, м'якість, плавність, сексуальність, чуттєвість, магнетизм, краса

ОПИС
БОНУСНА ПРОГРАМА

ОПИС

Жінка в любові та процвітанні.

Лакшмі - індійська богиня Місяця, процвітання, щасливої ​​долі та безсмертя. Вона поєднує у собі розкіш і красу духовного і матеріального світів, несе радість і багатство тому, хто її шанує. Вона подібна до Імператриці з колоди Таро — ніжна, красива, розумна, у всьому процвітає. Лакшмі – творчий прояв енергії Вішну. Шрі-Лакшмі сидить у лотосі, символізуючи материнство та духовну чистоту. Вона особливо сильна в повний місяць. З нею ви отримаєте мир у домі та благополуччя в сім'ї. # nbsp; # nbsp;

Лакшмі допоможе втілити в життя 4 основні цілі:
  • праведність,
  • багатство,
  • тілесне задоволення,
  • блаженство.

І найголовніше: сили для досягнення цих цілей. З аромамаслом «Лакшмі» ви знайдете внутрішню гармонію, ваш будинок стане повною чашею, ви насолоджуватиметеся собою, своїм партнером у відносинах і прекрасним світом навколо. Жінки, які планували вагітність, матимуть змогу втілити свої мрії про материнство.

Лакшмі спрямована на прояв жіночої енергії у всіх сферах життя. Аромамасло практично універсально і має потужний зцілюючий ефект енергосистеми. Тож 100% must have!

Це масло чудово як у самостійному використанні, так і відмінно доповнить практики із зеленим, медовим та білим нефритовими яйцями або жезлом.

ЗАСТОСУВАННЯ. Ефірні олії – дуже гарний помічник у житті. Ароматерапія – один із небагатьох методів немедикаментозної корекції функціональних станів організму, який поєднує в собі високу ефективність та мінімальну кількість факторів ризику.


Масло втирають у тіло, як крем, щоб налаштуватися на необхідний лад, наповнити відповідну мету енергією та підготувати ґрунт для бажаних «магічних» змін.

Найкраще наносити масло на область пульсових точок (зап'ястя, зона сонної артерії, віскі), таким чином їх активні речовини швидше потрапляють у кров і розносяться системою по всьому організму - починають комплексний вплив на досягнення бажаного результату. Наносити можна в будь-який час, особливо добре під час енергетичних практик з нефритом і жезлом.

Можна брати на сеанси масажу і додавати в олію. Квіти, які зверху у кожній баночці, потрібно акуратно зняти та приймати з ними ванну. Наприклад, перед практикою із жезлом.


Ефірні олії багаті на натуральні вітаміни і мікроелементи, тому використання олії ще й хороший спосіб профілактики застуд і зниження загального рівня стресу, а олії жожоба, ши та какао, що входять до складу, забезпечать:

  • зволоження та пом'якшення шкіри,
  • живлення,
  • регенерацію.

Всі духи для тіла створені на основі натуральних ефірних олій (виробництва США та Франції), тому їх потрібно зовсім небагато. І цього обсягу вам вистачить щонайменше на півроку.

БОНУСНА ПРОГРАМА

З Realnefrit приємно робити покупки і отримувати бонуси та подарунки.

Навіть, якщо ви повернетеся через рік за другим або третім товаром, знижка діятиме.

10% персональна знижка в День народження, якою ви можете скористатися в період 3 дні до і три дні після

5% при купівлі 2-х товарів

10% при купівлі 3-х і більше товарів


Знижки не сумуються та не розповсюджуються на товари з розділу Sale, Консультації та книги, Т-ігри.
З цим товаром купують